Recent werk

Klant: Bol.com

Van maart 2019 tot juni 2022 heb ik binnen bol.com aan talloze projecten gewerkt als freelance interim UX & Visual Designer. Bekijk hier één van de vele projecten waar ik aan heb mogen werken.

Klant: ANWB

Ook bij ANWB heb ik lange tijd als freelance interim gewerkt binnen het ANWB Reizen team. De focus lag vooral op UX/UI Design & UX Research. Van het verbeteren van informatie structuren tot het omgaan met technische (on)mogelijkheden.

Klant: TackleXL

Voor TackleXL heb ik een compleet nieuw UX/UI design & rebranding uitgedacht, zowel online als offline. Dit project was volledig zelfstandig, met uitzondering van het programmeren (bouwen) van de website.

Design systems

Bij vrijwel elk project waar ik aan heb gewerkt had ik te maken met design systems. Ze zijn op de lange termijn van ondenkbare waarde. Ik heb zowel ervaring in het opzetten als uitbreiden/naleven van design systems.

UX Research

Om mijn designs te valideren maak ik vaak gebruik van verschillende soorten UX onderzoeken, zowel kwalitatief als kwantitatief. Denk aan interviews, gebruikersonderzoek in een UX lab, A/B testen, Eye tracking, focus groepen e.t.c.

Optimaliseren werkprocessen & Service Design

Voor verschillende bedrijven heb ik mogen werken aan het verbeteren en innoveren van verschillende werkprocessen en diensten. Waarbij zowel de interne stakeholders als de eindgebruikers geholpen worden.